Ψηφιακά άλμπουμ

ψηφιακό άλμπουμ γάμουΑν και διανύουμε περίοδο που το αναλογικό άλμπουμ κερδίζει συνεχώς έδαφος, μιας και τα retro στοιχεία είναι κάτι που έχουν λείψει από την ψηφιακή ζωή μας, η επικράτηση του ψηφιακού άλμπουμ είναι δεδομένη. Έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση στην Ιταλία, όπου είχε ένα εξαιρετικά υψηλό κόστος κατασκευής και μεταφοράς, πλέον μπορούμε να συγκρίνουμε τα ελληνικής κατασκευής ψηφιακά άλμπουμ, τα οποία πλέον χρησιμοποιούν καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά.

Η ιστορία έχει προ πολλού εξαφανίσει από το χάρτη, οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρόταση και οι λίγες εναλλακτικές που υπάρχουν προέρχονται από άλλες ηπείρους.

Πλειάδα υλικών για το εξώφυλλο και αμέτρητα χαρτιά για το εσωτερικό δημιουργούν εκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς. Εκτός από τα βασικά δύο αυτά στοιχεία, υπάρχουν και πολλές ακόμη επιλογές όπως τα παράθυρα στα εξώφυλλα, το αλουμίνιο, ή το ξύλο στο σώμα ή τη ράχη, το στρογγυλό τελείωμα των φύλλων και τόσα άλλα που δίνουν την δυνατότητα για μία μοναδική κατασκευή.

Η προσωπική αυτή σύνθεση υλικών και χρωμάτων, δεν αφήνει απ’ έξω τις μακέτες των σαλονιών. Υπάρχουν διαφορετικά στυλ στησίματος ενός ψηφιακού άλμπουμ. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το ύφος που ταιριάζει στο γούστο του ζευγαριού.

Φυσικά πριν την εκτύπωση θα κανονίσουμε κάποιο ραντεβού με το ζευγάρι για να συζητήσουμε από κοντά επάνω στο προσχέδιο και όταν όλα τελειώσουν, μπορούμε να προχωρήσουμε στην τελική επιλογή του άλμπουμ. Αυτή περιλαμβάνει τον τύπο βιβλιοδεσίας, το χαρτί, το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και το εσωτερικό. Όλα τα ψηφιακά άλμπουμ μπορούν να αναρτηθούν στο ίντερνετ με κωδικό ασφαλείας για να μπορείτε τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές του γάμου σας.