Φωτογράφηση εγκυμοσύνης στη Χάγη

Η φυσική συνέχεια των πραγμάτων… Μετά τη φωτογράφηση γάμου στις πόλεις της Ολλανδίας και πριν καλά καλά τυπωθούν οι φωτογραφίες τα ευχάριστα νέα έφτασαν στα αυτιά μας!

Ξανά μαζί με τον Κωστάκη και την EOS 5D MarkIV ανηφορίσαμε στην Χάγη. Η φωτογράφηση εγκυμοσύνης που ακολουθεί έγινε κάτω από τον γνωστό βροχερό καιρό που εύστοχα ο Ερντογάν χαρακτήρισε “μπανανία”, αφού η αναρχία, η ανομία και η έλλειψη τάξης είναι αυτές που την διακρίνουν. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, τα παιδιά είναι δεμένα με ζώνες στο αυτοκίνητο, τα οχήματα γίνονται ηλεκτρικά και οι άνθρωποι δεν κάνουν τον σταυρό τους αλλά την δουλειά τους!

Σε όλο αυτό το απαίσιο κλίμα και με την αστυνομία πανταχού παρών, οι ταχύτητα από τα 420 ηλεκτρικά αλόγατα δεν μας έφτανε για να τα δούμε και να τα φωτογραφήσουμε όλα. Αφού δεν γεννήσαμε εμείς με τα 120 Km/h, πήρε η Δήμητρα σειρά και ο Κωστάκης τα τέσσερα φλας (που έγιναν τρία γιατί το ένα το έριξε στη λίμνη ο Γιάννης και θα μείνει για πάντα εκεί)… Τέσσερις νοματαίοι, όσοι και τo τραπέζι το βράδυ (εδώ που τα λέμε γι αυτό πήγαμε) γυρίσαμε τα περίχωρα της ήσυχης αυτής πόλης και το αποτέλεσμα είναι αυτό:

Το επόμενο βήμα; Φυσικά η φωτογράφηση της βάπτισης.