Πως ξεκίνησε το next day shooting

πως ξεκίνησε το next day shootingΑκούγεται κάπως περίεργο να ξαναντυθεί και να στολιστεί το ζευγάρι για μια φωτογράφηση που χρονικά δεν θα συμπίπτει με την ημέρα του Μυστηρίου και της δεξίωσης. Αλλά, η πραγματικότητα διαψεύδει κάθε υποθετική αμφιβολία. Το  εμπλουτισμένο portfolio μας το επιβεβαιώνει κανονικά.
Όλα ξεκίνησαν τυχαία σε ένα γάμο στην Κυψέλη. Μια λάθος συνεννόηση ανάμεσα στο ανθοπωλείο, που είχε αναλάβει την διακόσμηση, και τη νύφη μας οδήγησε στην ιδέα να γίνει μια επιπλέον φωτογράφηση την επόμενη μέρα.
Στην πορεία αυτή η πρακτική, αν και δεν αποτέλεσε βασική του επιδίωξη, λειτούργησε σαν μια εναλλακτική λύση για να αντιμετωπιστούν τα διάφορα τεχνικά και χρονικά εμπόδια για μια άρτια φωτογράφηση, όπως το φως, τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια, η πολυκοσμία κτλ. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο να πείσουμε τα ζευγάρια. Το δυνατό μας επιχείρημα ήταν η ίδια μας η δουλειά. Όταν έβλεπαν άλλες παρόμοιες φωτογραφήσεις γάμου που είχαμε πραγματοποιήσει διαμόρφωναν αμέσως μια εικόνα για αυτό για το οποίο τους μιλούσαμε και τους φαινόταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα όλη αυτή η διαδικασία».       
 
Οι ποιοτικές και ευφάνταστες δουλειές κατάφεραν να διαμορφώσουν ένα ποσοστό άνω του 85% των ζευγαριών που επιλέγουν συνειδητά και με τρομερή διάθεση να πρωταγωνιστήσουν σε ένα next day shooting – ή «εν καιρώ φωτογράφηση γάμου, καθώς μπορεί να προγραμματισθεί όποτε εξυπηρετεί καλύτερα το ζευγάρι και τον φωτογράφο.
Οι φυσικές ομορφιές της Ελλάδας προσφέρονται ως το καλύτερο φόντο για ξεχωριστά καρέ. Οι συμφέρουσες οικονομικές προσφορές των αεροπορικών εταιρειών, όμως, δίνουν τη  δυνατότητα και για ένα ταξίδι στην Ευρώπη με τοπία που εξασφαλίζουν δυνατές εικόνες. Προορισμοί, όπως Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία, συχνά επιλέγονται για την εγγύτητα τους στη χώρα μας αλλά και για τα γραφικά και ρομαντικά τους τοπία. Για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το κόστος διοργανώνουμε ταξίδια με δυο – τρία ζευγάρια αφιερώνοντας βεβαίως μια ολόκληρη μέρα στο καθένα. Αφοσιωνόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ζευγαριού».
Οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι από μόνες τους μια μικρή ιστορία, ο καλύτερος τρόπος να κρατήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις από το σημαντικό αυτό γεγονός της ζωή σας.