Περάσαμε τα 2000 Next Day Shootings!

περάσαμε τα 2000 next day shootingΜετά από 17 χρόνια επιμονής και αρκετής προσπάθειας για να αλλάξουν τα δεδομένα στη  φωτογράφηση γάμου, τα πιο σημαντικά “γενέθλια” έφτασαν.

Μετά το χθεσινό next day shooting στο κέντρο της Αθήνας,  2.000 φωτογραφήσεις “της επόμενης μέρας” αποτελούν πλέον γεγονός. Δύο χιλιάδες ζευγάρια ανταποκρίθηκαν στην πρόταση που κάναμε εδώ και χρόνια για μια διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό που λέγεται φωτογραφία γάμου.

Αν και τα περισσότερα τα συναντάμε την τελευταία δεκαετία, είναι σημαντικό το ποσοστό αυτών που -πριν το κάνουμε γνωστό με τη βοήθεια του ιντερντετ- μας εμπιστεύτηκαν και φόρεσαν ξανά κουστούμι και νυφικό.

Αγαπημένο μέρος με περισσότερα από τετρακόσια nextday shooting (412) αναδεικνύεται η περιοχή του Σχοινιά που συνδυάζει τα περισσότερα στοιχεία που χρειάζομαι για μια ολοκληρωμένη φωτογράφηση. Στη δεύτερη θέση και μακριά από την κορυφή, τρία παλιά εργοστάσια της Αττικής και λίγο πιο πίσω η ίδια η πόλη μας. Το κέντρο της Αθήνας με την περιοχή της Πλάκας στις περισσότερες φωτογραφίες.